ComputerLab har i mange år arbejdet med WordPress – både opsætning, udvikling, design, support og problemløsning, og vil påstå at stort set alt kan lade sig gøre med WordPress.

Hvad er WordPress?
WordPress er et prisbelønnet content management system (CMS), som giver mulighed for opbygning af websites og kraftfulde online-applikationer. Mange aspekter, herunder dets lethed og udvidelsesmuligheder, har gjort WordPress til et meget populært CMS. Bedst af det hele,  så er WordPress er en open source-løsning, som er frit tilgængelig for alle.

 

Hvad er et content management system (CMS)?
Et content management system er software, der holder styr på hvert stykke indhold på dit website. Indhold kan være enkel tekst, fotos, musik, video, dokumenter eller næsten alt du kan tænke på. En stor fordel ved at bruge et CMS er, at det kræver næsten ingen tekniske færdigheder eller viden til at administrere. Da CMS styrer alt dit indhold, behøver du ikke.

Hvad er fremtiden for WordPress?
WordPress er et af de mest populære open source CMS, som det fremgår af et levende og voksende fællesskab af venlige brugere og talentfulde udviklere. WordPress rødder går tilbage til 2001 og med utrolig mange brugere og bidragydere, ser fremtiden lys ud for det prisbelønnede WordPress.

Hvad gør du nu?
Bare tag kontakt, så finder vi en løsning på din udfording.