Går du med planer for at starte din egen virksomhed, men mangler hjælp til det tekniske?

Det er så her ComputerLab kommer ind i billedet, og tilbyder dig 2 timers teknisk kickstart. Du har formentlig fundet en unik niche for din virksomhed, og har nogle specielle behov. Lad os tage en dialog om lige dine tekniske udfordringer, og hvad vi kan løse på en kickstart session. Det kan f.eks. være nogle af følgende ting vi gennemgår:

  • Bestilling af CVR nr.
  • Bestilling af webhotel og domæne
  • Hjælp til opsætning af website
  • Opsætning af mail konto
  • Sikring af data / backup
  • Installation af programmer
  • Opsætning af faktura skabelon

Denne 2 timers iværksætter kickstart session koster 1000,- Kr. Excl. moms. Efterfølgende timer koster 522,- Kr. excl. moms, eller til klippekort sats.
Har du mere behov for at fokusere på din virksomhed, kan du bestille en iværksætter pakke og overlade det tekniske til ComputerLab.

 

pakke_lille
Lille pakke: Website opsættes med 5 sider som du efterfølgende selv kan opdatere online, design udfra valgfri skabelon, mailkonto (1GB), webhotel og registrering af .dk domæne, faktura/brevpapir skabelon.
3500,- kr excl moms.

 

pakke_mellem
Mellem pakke: Samme som lille pakke, plus:
5 ekstra sider på website (10 sider ialt), simpelt logodesign til brug på web og til tryksager med op til 2 korrekturer.
6000,- kr excl moms

 

pakke_stor
Stor pakke: Samme som mellem pakke, plus:
10 ekstra sider på website (20 sider ialt), 100 stk. visitkort med tryk på den ene side og op til 2 korrekturer. Fotografering af profil billede.
8500,- kr. excl. moms.

Disse tilbud gælder for nystartede virksomheder, som har et CVR nr. på max 12 måneder. Omkostninger til oprettelse af webhotel og domæne er inkl. i pakkerne for første år, efterfølgende år afregnes der direkte med webhotel (89,57 Kr.) og domæne udbyder (36,- Kr.). Alle priser er excl. moms.