Mangler din udtalelse? Send den endelig til mig i en e-mail, tak. Så får jeg lagt den her på siden.

 

Fantastisk rådgivning og service! Brian har taget sig tid til at besvare spørgsmål og give råd og vejledning flere gange, senest i forbindelse med en defekt harddisk på min computer. Dette på trods af, at jeg desværre bor for langt væk til at indlevere min computer hos ComputerLab og dermed er nødt til at bruge nogen, der geografisk liggere tættere på mig. Denne sublime service matcher fuldstændig den ros, jeg har hørt om ComputerLab fra venner og bekendte i Kbh.-området.

Patricia Richter

 

 

Brian Vegas Jørgensen er et menneske man gerne vil kende. En slags moderne it troldmand som kan de mest vidunderlige spells når alt andet bryder sammen. Når alt er tabt, man er malet op i hjørnet og har hevet håret af, så kommer Brian og drysser lidt ro ud, og inden du ser dig om, virker lortet igen. Brian, du er med i min aftenbøn. Igen. Tak! Kh

Michelle Hviid // michellehviid.dk

 

Jeg kan på det varmeste anbefale Brian & ComputerLab. Når man er lidt “shaky” fordi pc’en er “crashed” og bekymringen for data m.v. har overtaget, er Brian helt rolig og gennemfører overflytning fra gammel harddisk til ny pc med en ro og sikkerhed, der giver een tiltro til at “det skal nok gå” – det gjorde det også. TAK, Brian!

Susanne Rubech Romme // PersonalAssistanceServices

 

Åhhhh hvor dejligt! Jeg har lige haft besøg af Brian Vegas og han er Apple/computer geni! Efter at Humac fuckede godt og grundig op og beholdte min computer i over 3 UGER – tør jeg kun bruge ham. Kan varmt anbefales.

Tore Munch // Totem Entertainment

 

Som forfatter måtte jeg rive mig i håret i panik og frustration, da min pc næsten gik helt ned, fordi den var inficeret godt og grundigt. Min PC er uundværlig i mit skrivearbejde, så jeg var helt svedt, indtil jeg fik fat i Brian via en IT Facebookgruppe, og han gav mig straks et tilbud om hjælp på en søndag aften.

Efter en forfattervens anbefaling var jeg ikke længere betænkelig, og fik derfor straks kontaktet Brian. Med fjernsupport fik han løst mit problem på ca. en time på en meget behagelig og rolig måde, så jeg, novicen, var helt tryg med at overlade hele IT-arbejdet til ham. Samtidig fik jeg gode råd til fremtidig håndtering og brug af søgemaskiner og Facebooks links.
Jeg kan derfor kun stærkt anbefale ham til andre, der står med virus, inficeret pc og en masse smuds som malware osv.

Pia Reesen Brønnum // www.123hjemmeside.dk/piareesenbroennum

 

Som forfatter har jeg brug for, at min computer virker, når ideerne står i kø og skubber. Selv har jeg hverken lyst eller tålmodighed til at vandre ind i det for mig ukendte land, der findes udenfor almindelig brugerviden. Derfor har jeg behov for en ekspert, jeg kan kontakte.Jeg fik Brian anbefalet af en forfatterkollega. Brian har både løst mine problemer og givet mig gode råd om udstyr og programmer. Jeg er meget tilfreds.

Per Lau Jensen // www.perlaujensen.dk

 

Efter en frygtelig oplevelse med anden såkaldt Mac-ekspert, fik jeg anbefalet Brian af en fælles bekendt og hvor heldig kan man lige være. Brian er rolig, tålmodig og frem for alt super dygtig, og han har nu afværget flere mulige panik- og angstanfald fra mig. Jeg tøver ikke et sekund med at søge hjælp hos Brian, når min Mac, iPhone eller website gør noget jeg ikke forstår, og jeg føler mig helt tryg ved at overlade det til ham at løse problemerne – det kan du også roligt gøre.

Mette Camilla Melgaard // Kulturxpressen.dk

 

Der er ikke det mellem himmel & jord Brian ikke kan fikse.

Jeg kontaktede ham for lang tid siden fordi jeg havde problemer med min MAC. Jeg spurgte rundt omkring hvem folk kunne anbefale – alle som en sagde BRIAN.

Brian kom, Brian lyttede, Brian fiksede. Brian gav gode råd. Brian fik hurtigt et overblik over alt det “elektronik” der skal til for at få min virksomhed til at fungere. Vi taler om computer, telefoner og tablets. Vi taler om systemer, hjemmesider, opsætninger og jeg skal komme efter dig. Brian fikser.

Og han gør det, så det næsten ikke gør ondt – heller ikke i pengepungen.

Brian er min Helt. Bare i går brugte han sin aften, på at fikse den stress det gav at modtage flere hundrede SPAM mails i døgnet. Brian er også min firmashopper. Han har min fulde tillid til at shoppe nyt udstyr, for jeg ved at han kan det, gør det og at det kun gør lidt ondt i pengepungen. Og så sætter han det hele op, får det til at spille sammen, så jeg kan koncentrere mig om det jeg er bedst til.

Og ud over alt det, så er Brian en virkelig dejlig mand, dybt sympatisk, tillidsvækkende og nem at være omkring.

Du må godt låne Brian, selvom at jeg er ikke meget for at låne ham ud 😉

Ketti Bueno Ferrer // Salsa Vida

 

For nogle uger siden sloges jeg med min computer, fordi den bad mig om at opdatere til WordPress 4.0 og det gør den normalt super nemt med de opdateringer, men det gik helt galt den dag. Den ville ikke indsætte billeder og biblioteket kunne jeg ikke komme ind på min hjemmeside www.dorteklattschou.dk
Så jeg måtte bede min webhost om en gendannelse af siden. &¤”#%()==&/¤”#¤¤%

IT skal bare virke. BASTA. BUM.

De snakker altid sort IT sprog, så gør du sådan og sådan og sådan….ja ja ja og ja…fattede NADA af det.
Tænkte det kan jeg godt selv finde ud af, og normalt kan jeg også, det tager bare en hulens tid, og den vil jeg hellere bruge på noget andet. Ærligt talt 🙂
Så jeg baksede med FileZilla og ja ja ja så gik det helt galt igen….. ohhhhh, manner. Det var ikke så godt.

Og her kommer Brian Vegas Jørgensen så ind og redder mig, tusind tak for det 🙂 Jeg smed det op på facebook… H J Æ L P …..
Brian skrev til mig lige efter, ring til mig så hjælper jeg dig, og vupti vupti vupti så lykkedes det på under 10 min at få det uploadet korrekt de rigtige steder, og da jeg stod op dagen efter, lå der allerede en besked fra Brian. Din side virker igen 🙂

Var jeg lige glad 🙂 🙂 🙂
Jeg anbefaler derfor varmt at ringe til Brian, hvis du har nogle IT problemer du slås med.

Dorte Klattschou // www.dorteklattschou.dk

 

Har sagt det før og gør det meget gerne igen: Har du problemer med Mac, pc eller andet elektronisk grej, så få fat i ham her. Brian har mere end én gang reddet mig fra total panik og er den eneste, der får lov at rode med maskinparken i forfatterværkstedet. Denne gang var det noget så banalt som koks med opsætningen af mailboksen i min nye telefon, klaret på tyve minutter via fb-beskeder. Genialt.

Anna Grue // AnnaGrue.dk

 

Din hjælp er altid lige i skabet. Du er til rådighed når som helst. Det er helt fantastisk. Tusind tak!

Ilse M. Haugaard

 

Tak for altid du hjælper. Du svarer altid med gode råd, og tak for din hjælp med Mac.

Tina Lindholm

 

Vi er utroligt glade for det faktura system du har solgt os. Og hører jeg om andre der har brug for et system, vil jeg anbefale at de tager kontakt til dig.

Thomas Raft, Jefatov Films

 

Den gode Brian Vegas Jørgensen har nu fået videofilmene på hjemmesiden til at blive tre gange større. Det vil sige, at I rent faktisk kan se hvad der sker nu 🙂 Fantastisk.
Har man brug for hjælp med computeren og Joomla hjemmesider, så er han manden man skal gå til…..tror sgu ikke at der er noget han IKKE ved. TAK Brian……

Mille-Maj Egbo // Popartskolen

 

Brian har haft ydet os en fantastisk support. Dygtig og kompetent og altid hurtig ”udrykning”.

Vibeke Søndergaard, Effector Communications a/s

 

Tusind tak Brian – du har stået parat med support hele vejen og vi er meget glade for din hjælp.
De bedste hilsner Gadehunde.dk

 

Det er kun 3 dage siden, jeg bad Brian Vegas Jørgensen om at give mig et tilbud, jeg ikke kunne afslå – og nu er siden færdig! Utroligt, at det kan gøres så hurtigt – og samtidig så smukt og stilrent. Jeg er meget tilfreds og kan kun anbefale ComputerLab/Brian på det varmeste.

V.h. Susanne Jespersen // www.WritersAid.dk

 

Jeg tidligere mødt Brian arbejdsmæssigt og vidste derfor, hvor imødekommende og positiv han altid er. Jeg er selv grafiker og har designet siden til min mand, men vi havde brug for at få kodet den og få vejledning omkring det praktiske. Brian har med godt humør svaret på spørgsmål og finpudset enhver detalje. Det har været en god process helt uden stress.
Vi er meget tilfredse med resultatet.

Mvh Mimi Mai Nylin // www.christiannylin.dk

 

Jeg har brugt Brian til mange forskellige opgaver på min portal- og han er bare den bedste: kompetent, hurtig, grundig, ærlig og så har han et fantastisk dejlig tålmodigt væsen.
Vi har prøvet andre supportere men ingen kunne måle sig med Brians kompetence. Når vi selv eller andre fik lavet rod i systemet, var det ham, der på sin grundige facon, fik systemet op at køre igen.

Jeg giver Brian mine bedste anbefalinger – og kunne aldrig mere drømme om at bruge andre supportere.
TAK Brian

Hjerteligst Helle Nemborg // www.nemborg.net

 

Det var skønt at kunne kontakte Brian mellem jul og nytår, hvor han hurtigt redigerede video for mig. Hurtig og effektiv service.

Gitte Lacarriere // www.lacarriere.dk

 

Mange tak til dig Brian for at lave en utrolig vigtig formular og grafik til mig på min hjemmeside, med lynets hast, da jeg var under enormt tidspres. Skønt at du forstod med det samme hvad jeg ønskede.

TAK for hurtig og professionel service!

Med venlig hilsen

Julie Bardenfleth // Julie Bardenfleth Rengøring

 

Er meget taknemmelig over Brian hurtige og kompetente hjælp med flytning af hjemmeside. Tydeligt at mærke han havde styr på det hele og udviste stor tålmodighed undervejs med forklaring og guidning. Vil klart anbefale ham samt ikke betænke mig ved at bruge ham en anden gang. Meget tilfreds med hans indsats.

Maria Britt Hansen //  www.mariarolling.dk