Alsidig baggrund

ComputerLab er ejet af Brian Vegas Jørgensen, der kan hjælpe dig med en lang række IT / computer relaterede opgaver. Alt fra grafisk design og websites til IT-support og reparationer. Over 20 års beskæftigelse har givet bred erfaring i at løse disse opgaver.

Remote support

Via remote support (fjernstyrring) kan ComputerLab hjælpe dig, ved at koble på din PC eller Mac. Det kræver blot en internetforbindelse. Tag kontakt og lav en aftale, så du kan få hjælp direkte på din egen computer.

Udkørende support

Jeg tilbyder også udkørende support og kundebesøg i København og nærmeste omegn. Du er også velkommen til at booke et møde på mit kontor i Glostrup. Læs mere her.

Design til plakater – og meget mere

Se mine plakat designs jeg bl.a. sælger hos Displate.

Mangfoldige projekter

Der er leveret grafiske og tekniske løsninger til alt lige fra Yahoo, Lind & Risør, Bella Center til den lokale cafe, slagter forretning samt privat personer. Se nærmere under referencer og siden med kunde udtalelser.

Ansættelse, studiejob, praktik eller elevplads ?

Jeg får ofte henvendelser om praktik og elevpladser, men det kan jeg desværre ikke tilbyde her i ComputerLab. Det samme gælder studiejob eller andre former for ansættelser.